Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Så fungerar appen!

URVAL

Under “Urval” hittar du program som våra redaktörer tipsar om. Utforska vad som finns och välj sedan vad du vill titta på! Innehållet uppdateras löpande för att du alltid ska kunna lära dig något nytt. Genom att klicka på “Sparade” kommer du enkelt åt de program som du vill titta på lite senare.

HITTA

Här kan du söka på valfritt ord eller filtrera på våra olika kategorier. När du har gjort en sökning kan du sortera ditt resultat. Klicka på till exempel “Mest spelade” eller “Relevans” för att ändra sorteringen.

Sorteringen visas bara om du har gjort en sökning eller valt en kategori.

SPARADE

Detta är platsen där du hittar alla program som du har sparat. Om du vill ta bort något program från listan gör du det enklast genom att klicka på ikonen för bokmärken.

Om du vill dela ett program som du har sparat kan du dra med fingret åt höger. Vill du ta bort ett program, drar du åt vänster.

HISTORIK

Är du nyfiken på vilka program du redan har sett, så kan du gå in på “Historik”. Har du sett något du vill dela med dig av, dra med fingret åt höger.

CHROMECAST

Vi har tyvärr inget stöd för Chromecast idag, men det står högst upp på vår lista inför nästa version av appen – så håll ut!

Tips! Du kan redan idag titta och lyssna på våra program med din Chromecast genom att använda en webbläsare i mobilen (exempelvis Chrome). Använd helskärmsläge på ett program som du spelar upp, då kommer ikonen för Chromecast fram och du kan skicka videon till din Chromecast.

TYCK TILL

Den här playtjänsten är fortfarande under utveckling och vi är därför nyfikna på vad du tycker om den. Kontakta oss eller ställ en fråga genom att klicka på Tyck till.