Din webbläsare är gammal!

Webbplatsen stödjer inte den webbläsare som du använder fullt ut. Vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska och din upplevelse av sajten kan bli försämrad.

Om UR Play

Lär dig något nytt!

UR Play är playtjänsten för dig som vill lära dig något nytt! UR Play innehåller dokumentärer, fakta- och utbildningsprogram samt föreläsningar som är både underhållande och lärorika.

Hitta program

Du hittar program genom att gå in på sidan URVAL. Där tipsar redaktionen om olika program. Eller så söker du efter program på sidan HITTA. Du kan söka efter titlar, ämnen och kategorier i sökfältet. Du kan också filtrera sökresultatet.

Hur länge finns programmen tillgängliga?

Programmen finns tillgängliga i UR Play så länge som UR har rättigheter att publicera dem på webben. Vanligtvis finns programmen tillgängliga i sex månader efter sändning i tv eller radio. Om du saknar ett program så kan det också bero på rättigheter, till exempel gäller det vissa inköpta program. Ibland har UR bara rätt att visa program på webben i Sverige, vilket innebär att du som befinner dig utanför landets gränser inte kan se programmet.

Textning

Programmen textas på svenska och ibland även på andra språk. Du väljer om du vill se textningen eller inte och du kan byta språk, genom att klicka på T:et (T som i textning) i nedre högra hörnet i spelarfönstret.

Kontakta oss

Vi håller på att utveckla denna tjänst och är därför nyfikna på vad du tycker. Kontakta oss eller ställ en fråga genom att klicka på Tyck till.

Om UR

Läs mer om UR:s uppdrag och verksamhet på UR.se.