Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Varför äter vi det vi äter?

Panelsamtal

Varför äter vi det vi äter?

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Ett panelsamtal om hur storföretagen påverkar vår konsumtion av mat.

Den fjärde jordbruksrevolutionen

Föreläsning

Den fjärde jordbruksrevolutionen

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Caleb Harper om lösningar som kan revolutionera matproduktionen.

Framtidens mat

Föreläsning

Framtidens mat

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Ett samtal om hur vetenskap och samhälle behöver samarbeta.

Är äta tillsammans viktigt?

Intervju/samtal

Är äta tillsammans viktigt?

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Ett samtal om den gemensamma måltidens betydelse för människan.

Vad är en hälsosam kost?

Panelsamtal

Vad är en hälsosam kost?

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Ett samtal med några av de främsta experterna på nyttig mat.

Nobelpristagare om kreativitet

Panelsamtal

Nobelpristagare om kreativitet

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Sex Nobelpristagare samtalar om kreativitet och hur man blir kreativ.

Mat och livet

Panelsamtal

Mat och livet

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Hur viktig har maten varit genom historien och vad säger det om oss?

Hur kan vi äta hållbart?

Panelsamtal

Hur kan vi äta hållbart?

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Ett samtal om fattigdom, matproduktion och miljö.

Matslöseriet

Föreläsning

Matslöseriet

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Tristram Stuart om överproduktion och potentiella lösningar.

Ett samtal med Muhammad Yunus

Föreläsning

Ett samtal med Muhammad Yunus

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Om behovet av ett nytt sätt för finansvärlden att se på fattigdom.

Mat, fattigdom och undernäring

Föreläsning

Mat, fattigdom och undernäring

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Angus Deaton om hur mat och näringsbrist påverkar människors längd.