Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Klimatsmart matkultur i storstäder

Föreläsning

Klimatsmart matkultur i storstäder

UR Samtiden - EAT 2017

Hur kan städer arbeta för miljömässigt hållbar hantering av livsmedel?

Datorer och jordbrukets framtid

Föreläsning

Datorer och jordbrukets framtid

UR Samtiden - EAT 2017

Caleb Harper talar om vertikala jordbruk och klimatdemokrati.

Det verkliga priset på mat

Föreläsning

Det verkliga priset på mat

UR Samtiden - EAT 2017

Kan den gräsätande kon vara en del av lösningen?

Tillverka kött utan djuruppfödning

Föreläsning

Tillverka kött utan djuruppfödning

UR Samtiden - EAT 2017

Uma Valeti tar fram kött från djurceller med ny teknologi.

Olika kostråd till olika människor

Föreläsning

Olika kostråd till olika människor

UR Samtiden - EAT 2017

Det som fungerar för en människa fungerar inte för en annan.

De ungas matrevolution

Föreläsning

De ungas matrevolution

UR Samtiden - EAT 2017

Om generationen som vill ha lokalproducerade varor.

Mod och kärlek i matproduktionen

Föreläsning

Mod och kärlek i matproduktionen

UR Samtiden - EAT 2017

Danielle Gould talar om medvetenhet som försäljningsargument.

Investera rätt. Investera hållbart.

Föreläsning

Investera rätt. Investera hållbart.

UR Samtiden - EAT 2017

Victor E Friedberg uppmanar till att utveckla en hållbar näringskedja.

Sir Bob Geldof - Alla kan bidra

Föreläsning

Sir Bob Geldof - Alla kan bidra

UR Samtiden - EAT 2017

Sir Bob Geldof berättar om Live Aid 1985 och vikten av välgörenhet.

Hälsosam mat till alla

Panelsamtal

Hälsosam mat till alla

UR Samtiden - EAT 2017

Hur kan alla få tillgång till näringsrik och hållbar kost?

Ansvarsfull marknadsföring

Föreläsning

Ansvarsfull marknadsföring

UR Samtiden - EAT 2017

Kate Hampton vill ge alla barn en bra matstart i livet.

Biologisk mångfald och framtiden

Föreläsning

Biologisk mångfald och framtiden

UR Samtiden - EAT 2017

Om bevarandet av Mauritius rika natur- och djurliv.

Jordbruk och hållbar utveckling

Föreläsning

Jordbruk och hållbar utveckling

UR Samtiden - EAT 2017

Hur kan vi förändra näringskedjan för att nå hållbar utveckling?

En gemensam hållbar näringskedja

Panelsamtal

En gemensam hållbar näringskedja

UR Samtiden - EAT 2017

Om gemensamt ansvar för att nyttja jordens resurser hållbart.

Vem har råd att äta nyttigt?

Föreläsning

Vem har råd att äta nyttigt?

UR Samtiden - EAT 2017

Hälsosam kost har blivit en klassfråga. Hur tacklar vi orättvisorna?

Näringskedjans påverkan på hälsan

Föreläsning

Näringskedjans påverkan på hälsan

UR Samtiden - EAT 2017

Cecilia Rocha om hur vi blir sjuka av sättet vi producerar mat.

Hur undviker vi en hälsokatastrof?

Föreläsning

Hur undviker vi en hälsokatastrof?

UR Samtiden - EAT 2017

Dariush Mozaffarian vill peka ut och ta bort det som är dåligt.

Framtidens mjölkproduktindustri

Föreläsning

Framtidens mjölkproduktindustri

UR Samtiden - EAT 2017

Kristian Østerling Eriknauer berättar om Arlas arbete i världen.

Hur når vi klimatmålen?

Föreläsning

Hur når vi klimatmålen?

UR Samtiden - EAT 2017

Hur kan klimatavtalet i Paris 2015 implementeras?

Ny teknologi för klimatsmart jordbruk

Föreläsning

Ny teknologi för klimatsmart jordbruk

UR Samtiden - EAT 2017

Hur påverkas vattenkrävande majsodlingar av klimatförändringarna?

Att ändra konsumtionsvanor

Föreläsning

Att ändra konsumtionsvanor

UR Samtiden - EAT 2017

När konsumenter sätter hållbarhet först måste företagen hänga med.

En vild planet

Föreläsning

En vild planet

UR Samtiden - EAT 2017

Fotograferna Uri Golman och Helle Olsen har dokumenterat vår planet.

Minska matsvinnet i alla led

Föreläsning

Minska matsvinnet i alla led

UR Samtiden - EAT 2017

Norge ska halvera sitt matsvinn innan 2030.

Framtidens näringskedja

Intervju/samtal

Framtidens näringskedja

UR Samtiden - EAT 2017

Om att öka medvetenheten kring mat och miljö hos allmänheten.

Välkommen till EAT 2017

Föreläsning

Välkommen till EAT 2017

UR Samtiden - EAT 2017

Om matproduktionens påverkan på miljön.

Matpolitiken i Brexit-land

Föreläsning

Matpolitiken i Brexit-land

UR Samtiden - EAT 2017

Om att globalt arbeta för hållbar utveckling.

Vår diet som miljöpåverkare

Föreläsning

Vår diet som miljöpåverkare

UR Samtiden - EAT 2017

Vilken mat ska vi välja för minsta möjliga miljöpåverkan?