Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Program

    Serier

      Ämnesord

        Sökresultat

        Länge leve äkta mat

        Dokumentärfilm

        Länge leve äkta mat

        Vilken påverkan har den moderna industritillverkade maten på oss?

        Rött eller blått ljus till maten?

        Reportageserie

        Rött eller blått ljus till maten?

        Matdetektiverna

        Kan omgivningen påverka hur människor upplever olika smaker?

        Söta drycker och perfekt risotto

        Reportageserie

        Söta drycker och perfekt risotto

        Matdetektiverna

        Matdetektiverna undersöker om afrodisiakum verkligen fungerar.

        Riskfri kyckling och pocherade ägg

        Reportageserie

        Riskfri kyckling och pocherade ägg

        Matdetektiverna

        Hur ska man hantera rå kyckling för att undvika matförgiftning?

        Jamie Olivers sockerchock

        Dokumentärfilm

        Jamie Olivers sockerchock

        Kändiskocken tar sig an det ökade sockerintaget i samhället.

        Forskarköket

        Dokumentärfilm

        Forskarköket

        Är matlagning en konstform eller en vetenskap?

        Banta på japanska

        Dokumentärfilm

        Banta på japanska

        Med hjälp av japansk kost ska Craig få bättre hälsa.

        Räkan

        Dokumentärserie

        Räkan

        Produktens resa

        Varifrån kommer räkorna som du äter till middag?

        Allergimysteriet

        Dokumentärfilm

        Allergimysteriet

        Varför blir allt fler allergiska mot mat?

        En historisk resa om mat

        Föreläsning

        En historisk resa om mat

        Forskaren Håkan Jönsson tar dig med på en historisk resa om mat.

        Släng inte maten

        Föreläsning

        Släng inte maten

        Matinspiratören Sara Begner ger tips på hur du kan spara på råvarorna.