Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Program

    Serier

      Ämnesord

        Sökresultat

        En vild planet

        Föreläsning

        En vild planet

        UR Samtiden - EAT 2017

        Fotograferna Uri Golman och Helle Olsen har dokumenterat vår planet.

        Hur når vi klimatmålen?

        Föreläsning

        Hur når vi klimatmålen?

        UR Samtiden - EAT 2017

        Hur kan klimatavtalet i Paris 2015 implementeras?

        Datorer och jordbrukets framtid

        Föreläsning

        Datorer och jordbrukets framtid

        UR Samtiden - EAT 2017

        Caleb Harper talar om vertikala jordbruk och klimatdemokrati.

        Att ändra konsumtionsvanor

        Föreläsning

        Att ändra konsumtionsvanor

        UR Samtiden - EAT 2017

        När konsumenter sätter hållbarhet först måste företagen hänga med.

        Det verkliga priset på mat

        Föreläsning

        Det verkliga priset på mat

        UR Samtiden - EAT 2017

        Kan den gräsätande kon vara en del av lösningen?

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        Föreläsning

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        UR Samtiden - EAT 2017

        Uma Valeti tar fram kött från djurceller med ny teknologi.

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        Föreläsning

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        UR Samtiden - EAT 2017

        Cecilia Rocha om hur vi blir sjuka av sättet vi producerar mat.

        Vem har råd att äta nyttigt?

        Föreläsning

        Vem har råd att äta nyttigt?

        UR Samtiden - EAT 2017

        Hälsosam kost har blivit en klassfråga. Hur tacklar vi orättvisorna?

        Olika kostråd till olika människor

        Föreläsning

        Olika kostråd till olika människor

        UR Samtiden - EAT 2017

        Det som fungerar för en människa fungerar inte för en annan.

        De ungas matrevolution

        Föreläsning

        De ungas matrevolution

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om generationen som vill ha lokalproducerade varor.

        Mod och kärlek i matproduktionen

        Föreläsning

        Mod och kärlek i matproduktionen

        UR Samtiden - EAT 2017

        Danielle Gould talar om medvetenhet som försäljningsargument.

        next page