Din webbläsare är gammal!

Webbplatsen stödjer inte den webbläsare som du använder fullt ut. Vissa funktioner kanske inte fungerar som de ska och din upplevelse av sajten kan bli försämrad.

Program

    Serier

      Ämnesord

        Sökresultat

        Hälsosam och hållbar mat

        Föreläsning

        Hälsosam och hållbar mat

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Johan Rockström talar om matproduktion och global uppvärmning.

        Framtidens mat

        Föreläsning

        Framtidens mat

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett samtal om hur vetenskap och samhälle behöver samarbeta.

        Matslöseriet

        Föreläsning

        Matslöseriet

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Tristram Stuart om överproduktion och potentiella lösningar.

        Hur kan vi äta hållbart?

        Panelsamtal

        Hur kan vi äta hållbart?

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett samtal om fattigdom, matproduktion och miljö.

        Ett samtal med Muhammad Yunus

        Föreläsning

        Ett samtal med Muhammad Yunus

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Om behovet av ett nytt sätt för finansvärlden att se på fattigdom.

        Vem bestämmer vad vi äter?

        Föreläsning

        Vem bestämmer vad vi äter?

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Marion Nestle berättar om ett matproduktionssystem.

        Varför äter vi det vi äter?

        Panelsamtal

        Varför äter vi det vi äter?

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett panelsamtal om hur storföretagen påverkar vår konsumtion av mat.

        Mat, fattigdom och undernäring

        Föreläsning

        Mat, fattigdom och undernäring

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Angus Deaton om hur mat och näringsbrist påverkar människors längd.

        Vad är en hälsosam kost?

        Panelsamtal

        Vad är en hälsosam kost?

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett samtal med några av de främsta experterna på nyttig mat.

        Mat och livet

        Panelsamtal

        Mat och livet

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Hur viktig har maten varit genom historien och vad säger det om oss?

        Är äta tillsammans viktigt?

        Intervju/samtal

        Är äta tillsammans viktigt?

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett samtal om den gemensamma måltidens betydelse för människan.

        Patti Smith och Angus Deaton

        Intervju/samtal

        Patti Smith och Angus Deaton

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Ett samtal om uppväxt och familj.

        Nobelpristagare om kreativitet

        Panelsamtal

        Nobelpristagare om kreativitet

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Sex Nobelpristagare samtalar om kreativitet och hur man blir kreativ.

        Den fjärde jordbruksrevolutionen

        Föreläsning

        Den fjärde jordbruksrevolutionen

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Caleb Harper om lösningar som kan revolutionera matproduktionen.

        Ett nytt sätt att forska kring autism

        Föreläsning

        Ett nytt sätt att forska kring autism

        UR Samtiden - Fokus på autism

        Liz Pellicano om ett alternativt sätt att se på forskningen om autism.

        Exakt och förutsägbar

        Föreläsning

        Exakt och förutsägbar

        UR Samtiden - From Business to Buttons 2016

        Fyra råd om design utifrån en företagarperspektiv.

        Hantera att ha fel

        Föreläsning

        Hantera att ha fel

        UR Samtiden - From Business to Buttons 2016

        Om att förhålla sig till misstag när man leder grupper.

        Leda fram kreativitet

        Föreläsning

        Leda fram kreativitet

        UR Samtiden - From Business to Buttons 2016

        Att leda en kreativ grupp människor till framgångar.

        next page