Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Program

    Serier

      Ämnesord

        Sökresultat

        Tänja gränser
        Barn

        Lär-mer-serie

        Tänja gränser

        Doki

        Team Doki flyger till Brasilien för att lära sig hur gummi tillverkas.

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        Föreläsning

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        UR Samtiden - EAT 2017

        Cecilia Rocha om hur vi blir sjuka av sättet vi producerar mat.

        Den fjärde jordbruksrevolutionen

        Föreläsning

        Den fjärde jordbruksrevolutionen

        UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

        Caleb Harper om lösningar som kan revolutionera matproduktionen.

        Hälsosam och hållbar mat

        Föreläsning

        Hälsosam och hållbar mat

        Johan Rockström talar om matproduktion och global uppvärmning.

        Hamburgare utan att offra kor

        Föreläsning

        Hamburgare utan att offra kor

        Hör professor Mark Post berätta om den första odlade hamburgaren.

        Framtidens näringskedja

        Intervju/samtal

        Framtidens näringskedja

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om att öka medvetenheten kring mat och miljö hos allmänheten.

        Välkommen till EAT 2017

        Föreläsning

        Välkommen till EAT 2017

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om matproduktionens påverkan på miljön.

        Det verkliga priset på mat

        Föreläsning

        Det verkliga priset på mat

        UR Samtiden - EAT 2017

        Kan den gräsätande kon vara en del av lösningen?

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        Föreläsning

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        UR Samtiden - EAT 2017

        Uma Valeti tar fram kött från djurceller med ny teknologi.

        De ungas matrevolution

        Föreläsning

        De ungas matrevolution

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om generationen som vill ha lokalproducerade varor.

        Mod och kärlek i matproduktionen

        Föreläsning

        Mod och kärlek i matproduktionen

        UR Samtiden - EAT 2017

        Danielle Gould talar om medvetenhet som försäljningsargument.

        Investera rätt. Investera hållbart.

        Föreläsning

        Investera rätt. Investera hållbart.

        UR Samtiden - EAT 2017

        Victor E Friedberg uppmanar till att utveckla en hållbar näringskedja.

        Plastindustrin i heta stolen

        Intervju/samtal

        Plastindustrin i heta stolen

        UR Samtiden - Dags att snacka skräp

        Om individens och företagens ansvar för sorteringen av plastmaterial.

        Länge leve äkta mat

        Dokumentärfilm

        Länge leve äkta mat

        Vilken påverkan har den moderna industritillverkade maten på oss?

        next page