Hoppsan!

UR Play stödjer inte helt och hållet den webbläsare du använder. Det kan tyvärr påverka din användarupplevelse.

Program

    Serier

      Ämnesord

        Sökresultat

        Framtidens näringskedja

        Intervju/samtal

        Framtidens näringskedja

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om att öka medvetenheten kring mat och miljö hos allmänheten.

        En historisk resa om mat

        Föreläsning

        En historisk resa om mat

        Forskaren Håkan Jönsson tar dig med på en historisk resa om mat.

        Söta drycker och perfekt risotto

        Reportageserie

        Söta drycker och perfekt risotto

        Matdetektiverna

        Matdetektiverna undersöker om afrodisiakum verkligen fungerar.

        Riskfri kyckling och pocherade ägg

        Reportageserie

        Riskfri kyckling och pocherade ägg

        Matdetektiverna

        Hur ska man hantera rå kyckling för att undvika matförgiftning?

        Ansvarsfull marknadsföring

        Föreläsning

        Ansvarsfull marknadsföring

        UR Samtiden - EAT 2017

        Kate Hampton vill ge alla barn en bra matstart i livet.

        Minska matsvinnet i alla led

        Föreläsning

        Minska matsvinnet i alla led

        UR Samtiden - EAT 2017

        Norge ska halvera sitt matsvinn innan 2030.

        Välkommen till EAT 2017

        Föreläsning

        Välkommen till EAT 2017

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om matproduktionens påverkan på miljön.

        De ungas matrevolution

        Föreläsning

        De ungas matrevolution

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om generationen som vill ha lokalproducerade varor.

        En gemensam hållbar näringskedja

        Panelsamtal

        En gemensam hållbar näringskedja

        UR Samtiden - EAT 2017

        Om gemensamt ansvar för att nyttja jordens resurser hållbart.

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        Föreläsning

        Näringskedjans påverkan på hälsan

        UR Samtiden - EAT 2017

        Cecilia Rocha om hur vi blir sjuka av sättet vi producerar mat.

        Det verkliga priset på mat

        Föreläsning

        Det verkliga priset på mat

        UR Samtiden - EAT 2017

        Kan den gräsätande kon vara en del av lösningen?

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        Föreläsning

        Tillverka kött utan djuruppfödning

        UR Samtiden - EAT 2017

        Uma Valeti tar fram kött från djurceller med ny teknologi.

        Mod och kärlek i matproduktionen

        Föreläsning

        Mod och kärlek i matproduktionen

        UR Samtiden - EAT 2017

        Danielle Gould talar om medvetenhet som försäljningsargument.

        Investera rätt. Investera hållbart.

        Föreläsning

        Investera rätt. Investera hållbart.

        UR Samtiden - EAT 2017

        Victor E Friedberg uppmanar till att utveckla en hållbar näringskedja.

        next page