Till huvudinnehåll

Om appen - Android 2.0

Så fungerar appen!

START

På “START” hittar du program som våra redaktörer tipsar om. Utforska vad som finns och välj sedan vad du vill titta på! Innehållet uppdateras löpande för att du alltid ska kunna lära dig något nytt. Genom att klicka på “SPARADE” kommer du enkelt åt de program som du vill titta på lite senare.

BLÄDDRA

Här kan du välja mellan olika kategorier, t ex "Dokumentärfilmer", "Vetenskap" och "Barn". När du har valt en kategori kan du antingen bläddra på hela serier, eller enskilda program.

SÖK

Högst upp till höger finns ikonen "Förstoringsglas" där du kan söka på valfritt ord. När du har gjort en sökning kan du antingen bläddra på hela serier, eller enskilda program.

SPARADE

Detta är platsen där du hittar alla program som du har sparat genom att klicka på ikonen för "Bokmärket". Om du vill ta bort något program från listan gör du det enklast genom att klicka på ikon igen (på mobil kan du även dra med fingret åt vänster).

Om du vill DELA ett program som du har sparat kan du dra med fingret åt höger på mobil, eller klicka på "Dela"-ikonen på tablet.

HISTORIK

Om du vill gå tillbaka till ett program som du redan har sett, så kan du gå in på “Historik”. Har du sett något du vill dela med dig av, dra med fingret åt höger på mobil, eller klicka på "Dela"-ikonen på tablet.

CHROMECAST

Klicka på "Chromecast"-ikonen uppe i det högra hörnet och välj en tillgänglig skärm att streama till.

FRÅGOR OCH SVAR

Den här playtjänsten är fortfarande under utveckling och vi är därför nyfikna på vad du tycker om den. Få svar på vanliga frågor genom att klicka dig vidare till vår kunskapsbanken. Har du fortfarande frågor, maila till kundtjanst@ur.se.