Om appen - IOS

Så fungerar appen!

URVAL

Under “Urval” hittar du program som våra redaktörer tipsar om. Utforska vad som finns och välj sedan vad du vill titta på! Innehållet uppdateras löpande för att du alltid ska kunna lära dig något nytt. Genom att klicka på “Sparade” kommer du enkelt åt de program som du vill titta på lite senare.

HITTA

Här kan du söka på valfritt ord eller filtrera på våra olika kategorier. Efter att du har gjort en sökning eller valt en kategori kan du välja att sortera på “Relevans”, “Mest spelade”, “Sista chansen”, “Mest delat”, “Senaste” eller “A-Ö”.

Det går även att filtrera på “Video/Radio”, “Barn/Vuxen” eller en bokstav.

SPARADE

Detta är platsen där du hittar alla program som du har sparat. Om du vill ta bort något program från listan gör du det enklast genom att klicka på ikonen för bokmärken.

Om du vill dela ett program som du har sparat kan du dra med fingret åt höger. Vill du ta bort ett program, drar du åt vänster.

HISTORIK

Är du nyfiken på vilka program du redan har sett, så kan du gå in på “Historik”. Har du sett något du vill dela med dig av, dra med fingret åt höger.

AIRPLAY

När du har börjat spela ett program, så kan du välja att se det på din Apple TV genom Airplay.

CHROMECAST

Klicka på Chromecast-ikonen längst upp till höger för att casta en video. Radioprogram stöds för tillfället inte av Chromecast, men vi jobbar på det.

SNABBVALET

Längst ner till höger finns en röd rund knapp som tar dig till Snabbvalet. Välj hur lång tid du har på dig och därefter ämne, för att hitta ett passande program.

TYCK TILL

Den här playtjänsten är fortfarande under utveckling och vi är därför nyfikna på vad du tycker om den. Kontakta oss eller ställ en fråga genom att klicka på Tyck till.