Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Hett om mat

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Kaxiga kockar och oroliga konsumenter

Följ med på en historisk resa om mat med kocken och forskaren Håkan Jönsson. Vi lever idag i den gastronomiska revolutionens tid. Men samtidigt känner vi som konsumenter oss ofta osäkra på vad vi stoppar i oss. Antalet larmrapporter om otillåtna tillsatser ökar i takt med den globala handeln, berättar Håkan Jönsson. Det finns också en misstänksamhet mot storkök och industriellt tillverkad mat. Inspelat i april 2013. Arrangör: Konsumentföreningen Stockholm.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Mat, Matvanor

Produktionsår:

2013

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Hushåll och livsstil, Mat och hälsa

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program