Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - The conference 2016

• Högskola

• Information och media, Internet och digitala medier, Samhällskunskap

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Maskar, hållbarhet och innovation

Efter att ha jobbat som kock på fine dining-restauranger världen runt startade Matt Orlando sin egen restaurang i Köpenhamn med en idé om att det går att kombinera matlagning på högsta nivå med att ta tillvara på rester och avfall. Här berättar Orlando om hur han gått tillväga. Genom att testa och skjuta på gränserna har restaurangen efter tre år blivit hållbarhetscertifierad. Inspelat den 17 augusti 2016 på Slagthuset, Malmö. Arrangör: Media Evolution.

Om programmet

Ämnesord:

Avfallshantering, Dryck, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Mat, Teknik

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Matt Orlando