Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Hälsosam och hållbar mat

Vad har matproduktion med global uppvärmning att göra, och hur mycket påverkar matproduktion miljön generellt? Johan Rockström, professor i miljövetenskap, berättar. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Teknik

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

0

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

0

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program