Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Vem bestämmer vad vi äter?

Marion Nestle, professor vid New York University, berättar om ett matproduktionssystem och hur det får matproducenter att agera, samt hur det påverkar den mat vi som konsumenter äter. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Livsmedelskonsumtion, Mat

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Marion Nestle

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program