Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Varför äter vi det vi äter?

En paneldiskussion om hur storföretagen påverkar vår konsumtion av mat. Finns det skillnader mellan fattigas och rikas livsmedelskonsumtion i relation till yttre influenser? Medverkande: Elizabeth Blackburn, Nobelpristagare i medicin 2009, Jessica Fanzo, professor Johns Hopkins university, och Eduardo Nilsson, vice koordinator Brasiliens hälsoministerium. Moderator: Tara Garnett. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Livsmedelskonsumtion, Mat

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Jessica Fanzo, Elizabeth Blackburn, Eduardo Nilsson

  • Moderator:

    Tara Garnett