Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Varför äter vi det vi äter?

En paneldiskussion om hur storföretagen påverkar vår konsumtion av mat. Finns det skillnader mellan fattigas och rikas livsmedelskonsumtion i relation till yttre influenser? Medverkande: Elizabeth Blackburn, Nobelpristagare i medicin 2009, Jessica Fanzo, professor Johns Hopkins university, och Eduardo Nilsson, vice koordinator Brasiliens hälsoministerium. Moderator: Tara Garnett. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Livsmedelskonsumtion, Mat

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Jessica Fanzo, Elizabeth Blackburn, Eduardo Nilsson

  • Moderator:

    Tara Garnett

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program