Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Vad är en hälsosam kost?

Ett panelsamtal om hälsosam kost där några av de främsta experterna inom området diskuterar. Medverkande: Christiane Nüsslein-Volhard, Nobelpristagare i medicin 1995, Jessica Fanzo, professor, och Marion Nestle, professor. Moderator: Eva Krutmeijer. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Dietik, Dryck, Mat, Medicin, Terapimetoder

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Marion Nestle, Christiane Nüsslein-Volhard, Jessica Fanzo

  • Moderator:

    Eva Krutmeijer

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program