Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Nobel Week Dialogue 2016

Samtal och föreläsningar med framtidens mat som tema.

• Högskola

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Är äta tillsammans viktigt?

Ett panelsamtal om vad den gemensamma måltiden har haft för betydelse för människan. Finns det någon fysiologisk nytta med att äta tillsammans? Medverkande: Claude Fischler, sociolog, Richard Wrangham, professor, och Christiane Nüsslein-Volhard, Nobelpristagare i medicin 1995. Moderator: Eva Krutmeijer. Inspelat på Folkets hus, Stockholm, den 9 december 2016. Arrangör: Nobel Media.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Mat, Måltider

Produktionsår:

2016

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Christiane Nüsslein-Volhard, Claude Fischler, Richard Wrangham

  • Moderator:

    Eva Krutmeijer