
Du är vad du äter
57 min · UR Samtiden Tema · Kanske är det så att kroppens biologiska röst styr oss mer än vi anar?
Vad består näringsrik och hållbar kost av och hur kan alla få tillgång till sådan? Panelsamtal med dr. Walter Willett, Harvarduniversitetet; dr. Sunita Narain, Nationella hälsoinstitutet i Mexico, dr. Sonja Vermeulen, Climate change, agriculture and food security; dr. Jessica Fanzo, SAIS och The Bloomberg school of public health och dr. Tara Garnett, Oxfords universitet. Moderator: professor Anthony Costello, direktör för avdelningen mödra-, barn- och ungdomshälsa på WHO. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.
Hälsa, Hållbar utveckling, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Nutrition
2017
Allmänbildande
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud