Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Hälsosam mat till alla

Vad består näringsrik och hållbar kost av och hur kan alla få tillgång till sådan? Panelsamtal med dr. Walter Willett, Harvarduniversitetet; dr. Sunita Narain, Nationella hälsoinstitutet i Mexico, dr. Sonja Vermeulen, Climate change, agriculture and food security; dr. Jessica Fanzo, SAIS och The Bloomberg school of public health och dr. Tara Garnett, Oxfords universitet. Moderator: professor Anthony Costello, direktör för avdelningen mödra-, barn- och ungdomshälsa på WHO. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hälsa, Hållbar utveckling, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Nutrition

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Moderator:

    Anthony Costello

  • Medverkande:

    Walter Willett, Jessica Fanzo, Tara Garnett, Sunita Narain, Sonja Vermeulen

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program