Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Nya produkter istället för matsvinn

Fresh är en förkortning av Food reform for sustainability and health, en reform för hållbarhet och hälsa genom mat. Alison Cairns, vd för Fresh Programmes, berättar om verksamheten och vad man satsar på för mer hållbar matproduktion. Inspelat den 13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hälsa, Hållbar utveckling, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Nutrition

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Alison Cairns