Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Fortlevnad och mångfald i näringskedjan

Hur kan vi garantera att vi har mat för alltid? Panelsamtal med Nicolas Moreau, styrelseledamot vid Deutsche bank; Alejandro Argumendo, programdirektör på Andes; Ruben Echeverría, vd på Center for tropical agriculture och Mauritius president Ameenah Gurib-Fakim. Moderator: Marie Haga, vd på Global crop diversity trust. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Ekonomi, Ekonomiska förhållanden, Finansväsen, Hållbar utveckling, Livsmedelsförsörjning, Livsmedelsproduktion, Miljöfrågor, Nationalekonomi, Naturvetenskap

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Moderator:

    Marie Haga

  • Medverkande:

    Nicolas Moreau, Ruben Echeverría, Alejandro Argumendo, Ameenah Gurib-Fakim