Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Fortlevnad och mångfald i näringskedjan

Hur kan vi garantera att vi har mat för alltid? Panelsamtal med Nicolas Moreau, styrelseledamot vid Deutsche bank; Alejandro Argumendo, programdirektör på Andes; Ruben Echeverría, vd på Center for tropical agriculture och Mauritius president Ameenah Gurib-Fakim. Moderator: Marie Haga, vd på Global crop diversity trust. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Ekonomi, Ekonomiska förhållanden, Finansväsen, Hållbar utveckling, Livsmedelsförsörjning, Livsmedelsproduktion, Miljöfrågor, Nationalekonomi, Naturvetenskap

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Moderator:

    Marie Haga

  • Medverkande:

    Nicolas Moreau, Ruben Echeverría, Alejandro Argumendo, Ameenah Gurib-Fakim