
Varför vi alla bör bry oss
12 min · UR Samtiden - EAT 2016 · Johan Rockström och Pavan Sukhdev om mat, klimat och hållbarhet.
Hur kan vi förändra mathanteringen och -produktionen för att nå de globala hållbarhetsutvecklingsmålen? Paneldebatt med Geir Molvik, vd på Cermaq; dr. Anna Lartney, vd för Nutrition and food system division och dr. Belay Begashaw, genrealdirektör för Sustainable development goals center for Africa. Moderator är journalisten Femi Oke. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.
Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Livsmedelskonsumtion, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik
2017
Allmänbildande
Hem- och konsumentkunskap, Miljö
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud