series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Välkommen till EAT 2017

Om programmet

Matproduktionen är en gigantisk påfrestning på vår miljö. De globala hållbarhetsmålen från 2016 är närings- och matproduktionsrelaterade. Varje led i den globala näringskedjan måste bli mer hållbart. Eat:s grundare och president Dr. Gunhild A. Stordalen inleder konferensen EAT 2017. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Ämnesord:
Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik
Produktionsår
2017
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Gunhild A Stordalen

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program