Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Mod och kärlek i matproduktionen

Vi måste leda matproduktionsförändringen med mod och kärlek, säger Danielle Gould, grundare av Food+Tech Connect. Medvetenhet ska vara ett bra försäljningsargument på matmarknaden. Med rätt inställning, rätt matkonsumtion och rätt teknik kan vem som helst göra skillnad. Inspelat den 13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Danielle Gould