Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Näringskedjans påverkan på hälsan

Hur stor är näringskedjans påverkan på vår hälsa? Sättet som vi producerar, distribuerar, säljer, förvarar, tillagar och äter mat gör oss sjuka, säger professor Cecilia Rocha, Ryerson University i Kanada. Inspelat den 13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hälsa, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Mat, Nutrition, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Cecilia Rocha

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö

0

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program