Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Det verkliga priset på mat

Vi måste undvika att slänga ut bebisen - den gräsätande kon - med badvattnet när vi pratar om hållbar och näringsrik mat, säger Patrick Holden, som tror att den gräsätande kon kan vara en del av lösningen. Han är själv praktiserande bonde och jordbrukare och pionjär inom rörelsen för hållbar matproduktion. Inspelat den 13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbart jordbruk, Kemisk industri, Kemisk teknik, Lantbruk, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Patrick Holden