Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

En gemensam hållbar näringskedja

Hur ser kartan ut för gemensamt och ansvarsfullt nyttjande av jordens markyta med hållbar produktion av näringsrik mat? Panelsamtal med: Naoko Ishii, vd för Global environment facility; Guido Schmidt Traub, vd för FN:s nätverk för utveckling av hållbara lösningar; Svein Tore Holsether, vd för Yara international; Dr. Gunhild A. Stordalen, grundare och president för Eat foundation; Peter Bakker, WBCSD:s president och Craig Hanson, direktör för Food, forests & water vid World resources institute. Moderator: Jeremy Oppenheim. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Internationellt samarbete, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Gunhild A Stordalen, Svein Tore Holsether, Naoko Ishii, Guido Schmidt Traub, Peter Bakker, Craig Hanson

  • Moderator:

    Jeremy Oppenheim