Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2017

Om global hållbarhet, klimatförändringar och hälsa.

• Allmänbildande

• Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Hållbar näringskedja och mätbara framgångar

Ett panelsamtal om hur vi kan mäta framgången med arbetet mot en mer hållbar näringskedja. Medverkande: Luca Virginio, vice ordförande Barilla Center for foods and nutrition, Dr Shenggen Fan, generaldirektör IFPRI, och Dr Irene Mia, global editorial director på Economist Intelligent Unit. Moderator: Lee Howell. Inspelat den 13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Moderator:

    Lee Howell

  • Medverkande:

    Shenggen Fan, Irene Mia, Luca Virginio

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Miljö

0

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program