Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Fara eller risk?

Om hur svenska myndigheter värderar, hanterar och kommunicerar risker.

• Högskola

• Samhällskunskap

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Maten

Hur farliga är hallon? Anneli Widenfalk från Livsmedelsverket berättar om de utmaningar myndigheter möter i kommunikation kring mat. Om skillnaderna mellan konsumenters och experters uppfattning om vad i kosten som är mest farligt. Inspelat den 31 maj 2017 på Clarion Hotell Gillet, Uppsala. Arrangör: Riskkollegiet och Livsmedelsverket.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Förvaltning, Hälsorisker, Kostråd, Mat, Riskhantering, Samhällsinformation, Samhällsvetenskap, Sveriges förvaltning

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Anneli Widenfalk