Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Fara eller risk?

Om hur svenska myndigheter värderar, hanterar och kommunicerar risker.

• Högskola

• Samhällskunskap

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Maten

Hur farliga är hallon? Anneli Widenfalk från Livsmedelsverket berättar om de utmaningar myndigheter möter i kommunikation kring mat. Om skillnaderna mellan konsumenters och experters uppfattning om vad i kosten som är mest farligt. Inspelat den 31 maj 2017 på Clarion Hotell Gillet, Uppsala. Arrangör: Riskkollegiet och Livsmedelsverket.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Förvaltning, Hälsorisker, Kostråd, Mat, Riskhantering, Samhällsinformation, Samhällsvetenskap, Sveriges förvaltning

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Anneli Widenfalk

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Högskola

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program