Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Hur mättar vi världen utan att förstöra hav och land?

En panel pratar om matproduktion, transporter och småskalig produktion. Går det att producera mer mat utan att skada våra ekosystem och hur kan jordbruket förändras? Och hur kan vi lära av historien? Medverkar gör Ayana Elizabeth Johnson, grundare av Ocean Collectiv, Izabella Koziell, direktör på CGIAR samt Ruth Kimmelshue, vice vd på Cargill. Corby Kummer är moderator. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar livsstil, Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Lantbruk, Livsmedel, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Transporter

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Moderator:

    Corby Kummer

  • Medverkande:

    Ayna Elizabeth Johnson, Ruth Kimmelshue, Izabella Koziell

Ladda ner programmet: