Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Nödvändiga lösningar för storskaligt matsvinn

Vad kan hotell och andra företag göra för att minska matsvinnet? Och hur ser arbetet ut för att minska att mat slängs eller tappas bort i transportkedjan? En panel bestående av Bjørn Arild Wisth, vice vd på Nordic choice hotels, Annica Bresky, chef på consumer board Stora Enso, och Mark Watts, vd C40, pratar om matavfall och konsumentbeteende. Bernice Lee modererar. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Företag, Företagens samhällsansvar, Konsumenter, Matavfall, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Transporter

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Björn Arild Wisth, Mark Watts, Annica Bresky

  • Moderator:

    Bernice Lee

Ladda ner programmet: