Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Kockars ansvar att minska matsvinnet

Vilken roll kan kockar spela i att minska matsvinnet och hur kan de själva bli medvetna om sin roll som utbildare i mat? Mary Sue Milliken, kock och restaurantägare, om hur kockar kan ha en roll i att se till att den mat de använder tas tillvara. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Hållbar livsstil, Kockar, Mat, Matlagning, Miljöfrågor, Naturvetenskap

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Mary Sue Milliken

Ladda ner programmet: