Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Sälj överskottet i stället för att slänga

En tredjedel av all mat som produceras slängs. Om bortkastad mat var ett land skulle det vara det tredje största i världen efter Kina och USA, mätt i utsläpp av växthusgaser. Klaus B Pedersen berättar om en app som hjälper restauranger att sälja sitt matöverskott. Inspelat på Annexet i Stockholm den 12 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Appar, Matavfall, Miljöekonomi, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Restauranger, Tillämpningsprogram

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Klaus B Pedersen

Ladda ner programmet: