Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Sälj överskottet i stället för att slänga

En tredjedel av all mat som produceras slängs. Om bortkastad mat var ett land skulle det vara det tredje största i världen efter Kina och USA, mätt i utsläpp av växthusgaser. Klaus B Pedersen berättar om en app som hjälper restauranger att sälja sitt matöverskott. Inspelat på Annexet i Stockholm den 12 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Appar, Matavfall, Miljöekonomi, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Restauranger, Tillämpningsprogram

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Klaus B Pedersen

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Information och media, Internet och digitala medier

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program