Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

En hållbar, hälsosam och human matproduktion

Organisationen The good food institute arbetar för att med hjälp av teknik och marknadskrafter skapa en hälsosammare, mer hållbar och human matproduktion i världen. Brad Barbera berättar om olika sätt att påverka människors val av mat som är bra för både hälsan och miljön. Inspelat på Annexet i Stockholm den 12 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Konsumentbeteende, Lantbruk, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Brad Barbera

Ladda ner programmet: