series

UR Samtiden - EAT 2018

Visionärer, forskare och klimatkämpar föreläser på EAT 2018.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling

Programbild

Att stärka kustområden

Om programmet

Gilbert F Houngbo, chef IFAD, föreläser om småskalig fiskproduktion och småskaligt jordbruk. Hur kan vi hitta rätt balans i vad vi behöver för att ge mat till oss människor och samtidigt bara ta det som jorden mäktar med? Går det att ha en småskalig produktion som tar tillvara på de resurser som finns och samtidigt ger mat till många? Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Ämnesord:
Fiske, Fiskeripolitik, Hållbart jordbruk, Kuster, Lantbruk, Miljöfrågor, Naturvetenskap
Produktionsår
2018
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Gilbert F Houngbo

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Biologi, Djur och natur, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Samhällskunskap

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar med pedagogik och arbetsmaterial

Liknande program