
Så möter vi framtidens utmaningar
10 min · Dagens livsmedelsproduktion måste bli mer effektiv och klimatsmart.
Vad vi äter handlar lika mycket om kultur som tillgänglighet. De företag som nu måste ställa om för att bli mer hållbara har flera utmaningar att ta itu med. Hör konsulten Shay Eliaz om vad som kommer krävas. Inspelat den 13 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.
Företag, Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsförsörjning, Livsmedelsindustri, Livsmedelskonsumtion, Matvanor, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik
2019
30 juni 2022
Allmänbildande
Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Samhällskunskap, Arbetsmarknad och arbetsliv
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud