Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hur skapar vi en hållbar köttindustri?

Köttindustrin, och framförallt nötköttsindustrin, har fått mycket kritik för sin klimatpåverkan. Men finns det ett sätt att framställa kött som inte har lika negativ klimatpåverkan som dagens massproduktion? Panelsamtal med Beth Robinette, Lazy R Ranch, Philip Lymbery, Compassion in World Farming, Ralf Kelle, Evonik Nutrition and Care. Moderator är Corby Kummer, Aspen Institute. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Klimatförändringar, Köttproduktion, Lantbruk, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Nötkött

Produktionsår:

2019

Tillgänglig till:

30 juni 2022

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Philip Lymbery, Ralf Kelle, Beth Robinette

  • Moderator:

    Corby Kummer

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Biologi, Djur och natur, Miljö, Hållbar utveckling, Samhällskunskap

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program