Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hur får vi företagen med på klimattåget?

Lagar, skatter eller nudging? Vilket är det bästa sättet att få matproducenter som Nestlé, Coca-Cola och Kraft med på klimattåget? Lyssna till experterna som har tre väldigt olika idéer: Greg Drescher, vice vd på The Culinary Institute of America, Dan Parker, vd på Living Loud och Mike Barry, hållbarhetschef på Marks & Spencer. Moderator är Vanessa Hauc. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.




































Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2019

Tillgänglig till:

30 juni 2022

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Greg Drescher, Dan Parker, Mike Barry

  • Moderator:

    Vanessa Hauc

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Miljö, Hållbar utveckling, Samhällskunskap, Ekonomi, Politik och statskunskap

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program