
Så möter vi framtidens utmaningar
10 min · Dagens livsmedelsproduktion måste bli mer effektiv och klimatsmart.
Lagar, skatter eller nudging? Vilket är det bästa sättet att få matproducenter som Nestlé, Coca-Cola och Kraft med på klimattåget? Lyssna till experterna som har tre väldigt olika idéer: Greg Drescher, vice vd på The Culinary Institute of America, Dan Parker, vd på Living Loud och Mike Barry, hållbarhetschef på Marks & Spencer. Moderator är Vanessa Hauc. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.
Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik
2019
30 juni 2022
Allmänbildande
Miljö, Hållbar utveckling, Samhällskunskap, Ekonomi, Politik och statskunskap
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud