Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hirs och traditionell mat gör comeback i Ghana

Kocken Selassie Atadika berättar om sin kamp för att minska konsumtionen av importerat ris till förmån för lokalt odlad hirs i Ghana. Något som är bättre för miljön och dessutom gagnar lokalt jordbruk. Inspelat den 13 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Ghana, Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Jordbruk, Lantbruk, Livsmedelsförsörjning, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Sädesslag

Produktionsår:

2019

Tillgänglig till:

30 juni 2022

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Selassie Atadika

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program