
Så möter vi framtidens utmaningar
10 min · Dagens livsmedelsproduktion måste bli mer effektiv och klimatsmart.
Vi har skapat ett system där produktivitet är allt, men där 30 procent av all mat som produceras slängs. Hur ska vi reformera jordbruket för att förse jordens befolkning med mat inom planetens gränser? Panelsamtal med Assan Ng'ombe, chef för Alliance for a Green Revolution in Africa, Mariana Vasconcelos, vd på Agrismart och Eric Souberain, hållbarhetschef på Danone. Moderator är Corby Kummer, programansvarig på Aspen Institute. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.
Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Lantbruk, Livsmedelsförsörjning, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap
2019
30 juni 2022
Allmänbildande
Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling
Det här programmet har inget arbetsmaterial