Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Hållbar omställning hos storföretag

Många olika aktörer kräver att de stora företagen ska bli mer hållbara. Men det finns flera utmaningar både vid framställningen av hållbar mat och för att få kunderna att köpa de nya produkterna. Hör Jannicka Eriksson Jingryd, vd för TGI Fridays Scandinavia, och Freddy Storaker Bruu, vice vd för Hurtigruten mat och dryck, berätta om sitt hållbarhetsarbete. Moderator är Brent Loken.




































Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Livsmedelskonsumtion, Mat, Matvanor, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2019

Tillgänglig till:

30 juni 2022 (i dag)

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Jannicka Eriksson Jingryd, Freddy Storaker Bruu

  • Moderator:

    Brent Loken

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program