
Så möter vi framtidens utmaningar
10 min · Dagens livsmedelsproduktion måste bli mer effektiv och klimatsmart.
Labbodlad biff, andmat eller insekter. Vi måste alla se över våra matvanor och vara villiga att prova alternativ för att konsumera mer hållbart. Hör panelen diskutera vilka alternativ till kött som finns på marknaden och vad vi kommer få se i framtiden. Panelen består av Charles Godfray, Alexandra Sexton, Marcel Dicke och Ingrid van der Meer. Moderator är Modi Mwatsame. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.
Hållbar utveckling, Insekter, Kött, Livsmedelsförsörjning, Mat, Matlagning, Matvanor, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Vegankost, Vegetarisk mat
2019
30 juni 2023
Allmänbildande
Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud