Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Alternativa proteinkällor

Labbodlad biff, andmat eller insekter. Vi måste alla se över våra matvanor och vara villiga att prova alternativ för att konsumera mer hållbart. Hör panelen diskutera vilka alternativ till kött som finns på marknaden och vad vi kommer få se i framtiden. Panelen består av Charles Godfray, Alexandra Sexton, Marcel Dicke och Ingrid van der Meer. Moderator är Modi Mwatsame. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.




































Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Insekter, Kött, Livsmedelsförsörjning, Mat, Matlagning, Matvanor, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Vegankost, Vegetarisk mat

Produktionsår:

2019

Tillgänglig till:

30 juni 2023

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Medverkande:

    Charles Godfray, Alexandra Sexton, Marcel Dicke, Ingrid van der Meer

  • Moderator:

    Modi Mwatsame

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö, Hållbar utveckling

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program