Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Eat 2019

Experter, forskare och aktivister föreläser på EAT 2019.

• Allmänbildande

• Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap, Miljö och hållbarhet, Hållbar utveckling, Klimatförändringar

Programbild

Att ändra matvanor och attityder i Kina

Om programmet

Det kan vara mer effektivt att uppmuntra, än att skrämma människor till att äta mindre kött och mer grönt. Här berättar Jen Leung från organisationen Wildaid om deras arbete i Kina och hur man använder positiva och ungdomliga budskap för få fler att äta mer grönt. Inspelat den 12 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Ämnesord:
Dryck, Kina, Mat, Matlagning, Matvanor, Vegankost, Vegetarisk mat
Produktionsår
2019
Tillgänglig till
30 juni 2023
Talat språk
Engelska
Undertexter
Svenska
Föreläsare
Jen Leung
Ladda ner programmet

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:
Allmänbildande
Skolämne:
Hem- och konsumentkunskap, Samhällskunskap, Politik och statskunskap

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Läs mer om hur vi arbetar medprogram och pedagogiskt material

Liknande program