
När bränderna släckts - är vi redo för nästa kris?
21 min · Hur fungerar egentligen Sveriges krisberedskap?
Mer än 820 miljoner människor i världen har inte tillräckligt med mat. Samtidigt stressas vår planet av våra matvanor och västvärldens resursslöseri. Hur kan vi öka matproduktion genom att äta insekter och hur kan design göra skillnad? Ett utbildningssamtal över ett bord dukat med insektsmat mellan Henrik Haller, universitetslektor i ekoteknik, och Anna-Sara Fagerholm, universitetslektor i grafisk design. Inspelat den 6 maj på campus Sundsvall, Mittuniversitetet. Arrangör: Mittuniversitetet.
Ekonomi, Ekonomiska förhållanden, Finansväsen, Hållbar utveckling, Hållbart jordbruk, Insekter, Livsmedelsförsörjning, Matvanor, Nationalekonomi, Ätbara insekter
2021
30 juni 2023
Allmänbildande
Biologi, Djur och natur, Hem- och konsumentkunskap
Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.
Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud