Till huvudinnehåll
seriesimage

UR Samtiden - EAT 2017

En framtid där hälsosam, näringsrik och hållbar kost är tillgänglig och överkomlig för alla. Det är visionen Eat foundation har. Visionärer, revolutionärer, vetenskapsmän och innovatörer träffas för att diskutera global hållbarhet, klimatförändring, hälsa och uppmana till handling. De vill alla lösa vår tids största hälsoproblem och samtidigt bromsa de stora klimatpåfrestningarna på vår jord. Inspelat den 12-13 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Programbild

Detta program finns tillgängligt under UR Access!

Läs mer om UR Access och hur du tar del av programmet

Välkommen till EAT 2017

Matproduktionen är en gigantisk påfrestning på vår miljö. De globala hållbarhetsmålen från 2016 är närings- och matproduktionsrelaterade. Varje led i den globala näringskedjan måste bli mer hållbart. Eat:s grundare och president Dr. Gunhild A. Stordalen inleder konferensen EAT 2017. Inspelat den 12 juni 2017 på Clarion Sign i Stockholm. Arrangör: Eat Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Hållbar utveckling, Kemisk industri, Kemisk teknik, Livsmedel, Livsmedelsindustri, Miljöfrågor, Naturvetenskap, Teknik

Produktionsår:

2017

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Gunhild A Stordalen