
Kost, hälsa och prestation
57 min · UR Samtiden - Näring för hälsa och prestation · Jonas Bergqvist ger exempel på kost som höjer kroppens prestationer
Ett seminarium med syfte att belysa hur svenska myndigheter värderar, hanterar och kommunicerar risker för hälsa och miljö. Inspelat den 31 maj 2017 på Clarion Hotell Gillet, Uppsala. Arrangör: Riskkollegiet och Livsmedelsverket.
Hur farliga är hallon? Anneli Widenfalk från Livsmedelsverket berättar om de utmaningar myndigheter möter i kommunikation kring mat. Om skillnaderna mellan konsumenters och experters uppfattning om vad i kosten som är mest farligt. Inspelat den 31 maj 2017 på Clarion Hotell Gillet, Uppsala. Arrangör: Riskkollegiet och Livsmedelsverket.
Dryck, Förvaltning, Hälsorisker, Kostråd, Mat, Riskhantering, Samhällsinformation, Samhällsvetenskap, Sveriges förvaltning
2017
Högskola
Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa
Det här programmet har inget arbetsmaterial