Till huvudinnehåll
seriesimage

UR Samtiden - EAT 2018

Vilken betydelse har matproduktionen för vårt ekosystem och hur kan vi producera mat på ett hållbart sätt så att vi mättar människor samtidigt som vi inte gör för stora ekologiska fotavtryck? Vilka utmaningar står vår matproduktion inför? Och hur påverkar klimatförändringar, överfiske och storskalig jordbruksproduktion vår tillgång och vårt behov av mat? Visionärer, forskare och klimatkämpar behandlar alla dessa viktiga frågor på EAT 2018. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11-12 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Programbild
Programmet är ej tillgängligt på urplay.se

Välkommen till EAT 2018

Vad betyder mat för oss? Och hur ser framtidens mat ut? Gunhild A Stordalen, grundare av EAT, hälsar välkommen och berättar om sin barndoms matminnen. Hon pratar också om vad i vår matkonsumtion och produktion som måste förändras. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Kulturarv, Mat, Miljöfrågor, Naturvetenskap

Produktionsår:

2018

Talat språk:

Engelska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Gunhild A Stordalen

Ladda ner programmet: