Till huvudinnehåll
seriesimage

Think Big!

Tysk dramakomedi. Nicole Pütz lever tillsammans med två syskon och ensamstående mamma i Köln. Nicole, familjens storasyster är streetsmart och håller ordning på familjen, lillasystern Tiffany hamnar ofta i bråk och brodern Dennis fokuserar på sina muskler och näringsintag. Mamma Sylvia är varmhjärtad och tror gott om alla men är samtidigt lite villrådig, vilket gör att familjen ibland hamnar i trubbel. Familjen kämpar på med tonårsproblem, brist på pengar och utmaningar att få livet att fungera. Upplev tonårslivet med Nicole och hennes familj, fyllt med humor, värme och tumult.

Programbild

Nicole

Del 1 av 10. Nicole Pütz är passionerat intresserad av lyxiga naglar och träffar av en slump Ebru, som delar hennes intresse. Tillsammans med sin nyfunna vän vill Nicole starta eget i nagelbranschen, men de saknar både pengar och utbildning för att göra verklighet av sina planer. Nicole och Ebru gör upp en långsiktig plan och ett av stegen mot framgång är studier vid Kölns universitet. Men eftersom Nicole saknar behörighet till universitetet är det en omöjlighet. Eller kan de hitta en lösning på problemet med hjälp av fantasi och mod?

Om programmet

Ämnesord:

Familjer, Fiktiva berättelser, Mänskliga relationer, Tonåringar, Tyskland, Ungdomar

Produktionsår:

2020

Tillgänglig till:

30 juni 2025

Talat språk:

Tyska

Undertexter:

Tyska, Svenska

0

Pedagogiskt syfte

Eleven lär sig att förstå tyska genom att lyssna på samtal mellan ungdomar. Genom vardagliga uttryck, fraser och vardagssituationer ges möjlighet att träna på att förstå autentisk tyska.

Utbildningsnivå:

Gymnasieskola

Skolämne:

Moderna språk, Tyska

0

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program