Till huvudinnehåll
series

UR Samtiden - Om åldrande och att åldras

Föreläsningar om den senaste forskningen kring åldrandet.

• Allmänbildande

• Biologi, Kropp och hälsa

Programbild

Mat och ett hälsosamt åldrande

Dietisten och doktoranden Jessica Samuelsson berättar om hur kroppens näringsbehov ändras medan du åldras och vad du bör äta för att främja ett hälsosamt åldrande. Inspelat den 2 juni, 2021 i Wallenbergsalen, Göteborgs universitet. Arrangör: AgeCap - Centrum för åldrande och hälsa vid Göteborgs universitet.















Om programmet

Ämnesord:

Dryck, Mat, Matvanor, Samhällsvetenskap, Sociologi, Äldre, Åldrandet

Produktionsår:

2021

Tillgänglig till:

30 juni 2023

Talat språk:

Svenska

Undertexter:

Svenska

  • Föreläsare:

    Jessica Samuelsson

Ladda ner programmet:

Pedagogiskt syfte

Utbildningsnivå:

Allmänbildande

Skolämne:

Hem- och konsumentkunskap, Mat och hälsa, Samhällskunskap, Individer och gemenskaper

Arbetsmaterial

Vi har för närvarande inget arbetsmaterial för detta program.

Lär dig mer om hur vi jobbar med arbetsmaterial för vårt utbud

Liknande program